Welkom bij Le Touch Wellness

Le Touch Wellness delivers a fusion of massage techniques’ methodologies in various durations as an holistic approach to well-being.

 

 

Massage Sense met Le Touch Wellness

BODY LICHAAMSVERZORGINGSPAKKETPACKAGE
€36/week

30' min massage per week. De meest nuttige aanpak om stress te verlichten met Le Touch Wellness. 2 uur programma in 1 maand routine waarbij 3 dynamische massagetechnieken en lichaamsanalysesamenstelling worden uitgevoerd.

60' MIN MASSAGE SENSE
€75

De ideale aanpak voor stressbestrijding met Le Touch Wellness. Een programma van 60' Min. van een fusieroutine waarbij 7 massagetechnieken worden toegepast.

90' MIN MASSAGE SENSE
€108

De meest waardevolle benadering van stressbestrijding met Le Touch wellness. 90' min. programma van een fusieroutine met 8 massagetechnieken.

120' MIN MASSAGE SENSE
€145

De superieure aanpak van stressbestrijding met Le Touch Wellness. 120' min. programma van een fusieroutine met 8 massagetechnieken.

Beoordelingen Van Klanten:

Best Massage in Town...

5,0 score
november 28, 2020

Love Rudis Hands on my Body, the massage was intense snd do relaxing! Rudi is famous and cute. Hope see him soon again! Greets H.

H.

Best hands ever !!!

5,0 score
oktober 30, 2020

Rudi hands are super relaxing.
He is very knowledgeable, professional and makes sure you are having a very good experience.

A.G.

FAQ's

Er is een luchtreiniger in de massageruimte gedurende de gehele massage.

De massagetafel wordt na elke cliënt grondig gereinigd en gedesinfecteerd, het linnengoed wordt onmiddellijk verwijderd. Alle gebruikte materialen zoals het massageapparaat enz. worden na gebruik grondig gedesinfecteerd. Ik neem een douche voor en na elke klant.

Regels voor het komen naar de praktijk: Kort voor je naar de praktijk komt, heb je je grondig gedoucht, inclusief het wassen van het haar.

Regels in de praktijk: Bij binnenkomst in de praktijk wordt u verzocht uw handen te desinfecteren en te wassen. Alle schoenen en jassen blijven bij de deur staan.

Betaling: Betaling bij voorkeur per contact of per pin. Indien dit voor u niet mogelijk is, wordt u verzocht contant te betalen - dit contant geld wordt ter plaatse gesteriliseerd.

Tot slot: Bij twijfel over uw of onze gezondheid behouden wij ons het recht voor om de afspraak te allen tijde te annuleren.

Het Covid-19 formulier is beschikbaar op de website en moet worden ingevuld. Ik kan alleen ingevulde formulieren verwerken. Wij benadrukken nogmaals dat er zorgvuldig met uw informatie zal worden omgegaan.

Voor toekomstige gebeurtenissen, ik wil u graag vertellen hoe veilig ik mijn afspraken beheer.

1- u moet uw gegevens in mijn systeem invoeren zodat de overheid ons beter kan volgen, dit is verplicht.

2 - ik heb een geen-schoenen beleid in huis voor afspraken

3- het is verplicht om uw handen te ontsmetten en ze daarna met zeep te wassen.

4 - uw temperatuur en die van mij worden gecontroleerd voordat we beginnen.

5 - uw telefoon wordt gesteriliseerd met behulp van medische procedures.

6 - Ik zorg voor 1,5 mts afstand als we met elkaar praten.

7- Ik zal ervoor zorgen dat we nooit face-to-face spreken of face-to-face ademen gedurende de hele tijd.

8 - er is een ionisator machine 24/7 in de massagestudio die elk potentieel virus zal uitschakelen.

9 - Alle betalingsmiddelen worden gesteriliseerd met behulp van de procedures nr. 5

Eventuele suggesties worden ook zeer op prijs gesteld.

10 - breng je eigen mondkapje mee omdat het gebruik ervan verplicht is.

11- Alle klanten worden geadviseerd om de Coronamelder te hebben: https://coronamelder.nl/?utm_campaign=vws-corona-06-2020&utm_medium=search&utm_source=bing&utm_content=ron-search-alg&utm_term=searchad-multi-device-cpc-performance

Le Touch Wellness is een zintuiglijk programma gericht op massagesessies van 60' 90' en 120' minuten die gebruik maken van de sensibiliteit van de masseur om een ervaring van ontspanning, diep weefsel, erotische en tantra massagetechnieken te combineren. 

De massagestudio bevindt zich in mijn privéhuis, zodat u een zeer exclusieve en discrete massage-ervaring beleeft. Zeer eenvoudig te parkeren met de auto in de bezoekersgarage of met de laatste lijn van de metro naar Gaasperplas.

Ik masseer niet meer dan 3 personen op dezelfde dag, en neem altijd minimaal 1 uur pauze om de kamer helemaal schoon te maken en te desinfecteren.

Iedereen is welkom op de massagetafel! Er is geen leeftijd (voorwaarden gelden voor minderjarigen), status, seksuele geaardheid of rassendiscriminatie.

Hoewel iedereen die geïnteresseerd is in een massage de Covid maatregelen moet lezen, vullen en zich aanmelden voor de massage. Pas dan wordt het bevestigd.

Ja, op verzoek kan de masseur naar uw plaats of hotel gaan - tarieven gelden binnen A'dam en daar buiten. Vraag een offerte aan.

90’ minutes Massage Sense: The ex libris. A deeply relaxing massage with a sensual oil massage using tantra techniques.

Het is het toepassen van langdurige druk met behulp van langzame, diepe streken om de binnenste lagen van uw spieren en bindweefsel aan te pakken. Dit helpt bij het afbreken van littekenweefsel dat ontstaat na een blessure en vermindert de spanning in spieren en weefsel.

Tantra is voornamelijk gebaseerd op het oude Hindoeïstische geloof van Tantra. waarin het lichaam verschillende gebieden of zones heeft die chakra's worden genoemd en die overeenkomen met verschillende elementen van ons leven. Aan de onderkant van het spectrum is onze seksualiteit en aan de andere kant is onze spiritualiteit. Er zijn in totaal 7 chakra's die betrekking hebben op delen van ons leven en die als volgt in orde zijn: Bewustwording.

Beweging + Intentie + Consciënties/Adem met Geluid + Oogstaren/Integratie + Transformatie.

De principes achter tantra's leren dat door deze chakra's op elkaar af te stemmen onze ware seksualiteit kan worden ontsloten en kan worden verbonden met de spirituele kant van een persoon. Dit wordt bereikt door een combinatie van zintuigen zoals aanraking, zicht en geluid. Bij het ontvangen van een tantrische massage zal ik de tijd nemen om ervoor te zorgen dat elke centimeter van je lichaam wordt verzorgd door je langzaam te verlichten in de ervaring en je te helpen om te ontspannen.

Wij accepteren pin (van welke aard dan ook), bitcoin, en contant geld wordt op prijs gesteld – dit zal worden gesteriliseerd bij de betaling.

Maandag tot en met zaterdag: 09:00u tot 23:59u

Zondag: 09:00u tot 14:00u

Vraag of u een massage wenst buiten dit schema om - de nachttarieven zijn van toepassing.

Zeer gemakkelijk te parkeren met de auto in de bezoekersgarage (gratis parkeren) of met de laatste lijn van de metro naar Gaasperplas - 3 minuten lopen.


www.letouchwellness.nl | info@letouchwellness.nl | Whatsapp: +31 6 85531464